Ağaç Ev Sohbetleri | 123

By aysu - Aralık 30, 2021

ayyayyaya ağaç ev sohbetleri hâlâ devam ediyormuş çok çok sevindimm :3 bu haftaki soru şöyleymiş: "Yeni yıla girmekle ilgili düşünceleriniz, duygularınız nelerdir? Heyecan duyuyor musunuz? Beklentileriniz var mı? Eskiden girdiğiniz yeni yıllarla ilgili, yeni yıl gecesi ile ilgili anılarınız var mı? Hazırlık yapacak mısınız? Yoksa herhangi bir gece mi sizin için? Yani bu konularda istediğinizi yazabilirsiniz? Herhangi bir soruya cevap verebilirsiniz. Aklıma gelmeyen konu da olabilir."

küçüklüğümden beri çok heyecan verici geliyor bu konu bana, her ne kadar artık eskisi kadar heyecanlandırmasa da hâlâ çok seviyorumm :) yeni yıla karşı içimde çokçok fazla beklenti var çünkü koskoca bir yılı ve yaşadıklarımı geride bırakıp bir öncekinden farklı bir yıl geçirme fırsatı doğuyor, aslında çok da bi' esprisi yok ama hoşuma gidiyor bu şekilde düşününce :>

eskiden akrabalarımla geçirirdik yılbaşılarını, çok basit bir şekilde geçseler bile o topluca bir şeyler yapmanın -ki bu yılbaşı gibi önemli bir günse çok daha güzel oluyor- verdiği mutluluk epey güzeldi :') ama artık bunlar olmuyor, evde geçiyor yılbaşılarımız ve herkes kendi hâlinde takılıyor T‐T

muhtemelen bu sene de ailecek bir arada bulunup çok da farklı şeyler yapmadığımız bir yılbaşı geçiririz üstelik abim de üniversiteye gittiğinden büyük olasılıkla bize katılamayacak, bir kişi azaldık yani :')

çok da uzun bir yazı olmadı biliyorumm ama fazla vaktim olmadığından kısa kesmek zorunda kaldımm, üzgünümm :( ayrıca 123(çok hoş bir sayııı<3). haftaa mıı whoaa ne kadar zaman geçmiş üzerindennn :0!!

görüşürüüüzzz, sizi seviyorummm <3

not: ahh dün paylaşıcaktım yazıyı ama uyuyakalmışım, yeni fark ettim paylaşmadığımıı TvT

  • Share:

You Might Also Like

14 yorum

  1. aileyle geçirmek en güzeli bence de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı fikirde olmamıza sevindimm, umarım ailenizle birlikte güzel bir yılbaşı geçirirsiniz :)

      Sil
  2. Bende de heyecan yaratıyor yeni yılın gelmesi. Dediğiniz gibi daha farklı bir yıl geçirme fırsatı doğuyor, yepyeni bir sayfaya kapı açılıyor gibi. Beklentilerimizin karşılandığı bir yıl geçirmemiz dileğiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumunuz için teşekkürlerrr :) umarım sizin yeni yılınız da beklentilerinizi karşılar, verimli geçerr :3

      Sil
  3. ama bu gece uyuyakalmaaaaa, ailenle iyi yıllar sanaaa :) yeni yılda bak belki animeleri yazarsıııın oleeey :) heycanlı gir yineee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyayyay kalmam kalmamm zaten istesem de heyecanımdan uyuyakalamam muhtemelen .,. tabii bakarımm :) teşekkürleerr, sana da iyi yıllarr <3

      Sil
  4. Bilgilendirme için çok teşekkürler. Mutlu yıllar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne demek, yorumun için ben teşekkür ederiim :) mutlu yıllaarr~

      Sil
  5. Ailenizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmenizi dilerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürlerr :) umarım sizin yılınız da aynı şekilde geçerr~

      Sil
  6. Yeni yıl demek yeni bir hedefe başlamak oluyor bende, onun dışında heyecan yaratmıyor artık maalesef

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah yaaa umarım seneye heyecan dolu bir yılbaşı geçirirsiniz hedeflerinize başlamak için de güzel motivasyon olur hemm :')

      Sil

Popular Posts